Luminus Wind Together CVBA

Waar vind ik de statuten van Luminus Wind Together CVBA?

De statuten van Luminus Wind Together CVBA kunt u hier rechtstreeks downloaden.

 

Waar vind ik nog meer informatie over de coöperatieve vennootschap Luminus Wind Together CVBA?

Op deze website: www.windtogether.be

via het e-mailadres: windtogether@cooperaties.be

op het telefoonnummer: 02 205 17 28

 

Wie controleert de jaarrekening van Luminus Wind Together CVBA?

De jaarrekening wordt gecontroleerd door een onafhankelijke externe bedrijfsrevisor. De uiteindelijke goedkeuring van de jaarrekening ligt in handen van alle aandeelhouders van Luminus Wind Together CVBA. Zij worden uitgenodigd op de jaarlijkse algemene vergadering. Deze gaat door op de eerste maandag van de maand juni.

 

Wat zijn de risico's verbonden aan een inverstering in aandelen van Luminus Wind Together CVBA?

Bij het nemen van een beslissing om aandelen van een vennootschap te verwerven, dienen beleggers zich te baseren op hun eigen analyse van de voorwaarden van de aanbieding, met inbegrip van de eraan verbonden voordelen en risico’s. We verwijzen naar Bijlage 1 van het Informatiedocument, waarin een aantal risico’s verbonden met de verwerving van Aandelen van Luminus Wind Together CVBA worden opgesomd.

De opgesomde risico’s zijn niet exhaustief en worden louter ter informatie gegeven en zijn dus niet bedoeld als beleggingsadvies of als juridisch, financieel of fiscaal advies. In geval van twijfel raden wij beleggers aan om een professionele partij, gespecialiseerd in het verstrekken van advies over de aankoop en verkoop van financiële instrumenten, te raadplegen.